Sponsor team 172 nu gratis!

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan Roparun Team 172 Sanquin, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd en Roparun Team 172 Sanquin ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Roparun Team 172 Sanquin. En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je Roparun Team 172 Sanquin ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Roparun Team 172 Sanquin. Voor jou een kleine moeite, voor Roparun Team 172 Sanquin zijn het directe inkomsten.

Onze sponsorklik is https://www.sponsorkliks.com/link.php?club=9319&shop_id=2044&so=ma

Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *