Volg de 33e Roparun op de radio, in beeld en via ons liveblog

09 MEI 2024 15:12

Van 18 tot en met 20 mei vindt de 33ste editie van de Roparun plaats. Familie, buren, vrienden en andere thuisblijvers hoeven dit weekend gelukkig niets te missen. Je kunt de Roparun namelijk via alle mogelijke manieren thuis, vanuit je luie stoel, volgen.

Liveblog
Op Roparun.nl houden we het gehele weekend, vanaf vrijdagavond 18:00 uur, een liveblog bij waarin we de teams op de voet volgen. In het liveblog lees, zie en hoor je non-stop updates vanaf de route. We brengen bijzonderheden, wetenswaardigheden, verhalen en achtergronden en publiceren regelmatig audiofragmenten, video’s, social media posts en de mooiste foto’s van onze Roparun-fotografen. We roepen teams op om regelmatig op eigen sociale media te posten, want ook deze updates krijgen een plekje in het liveblog.

Roparunradio
De uitzendingen van de 32ste editie van Roparunradio starten op vrijdagavond 17 mei om 18:00 uur en gaan dag en nacht door tot en met maandagavond 20 mei, 20:00 uur. Het gehele zijn onze verslaggevers op pad om dag en nacht verslag te doen van de Roparun. In de studio ontvangen we gasten van goede doelen en we brengen ieder half uur het laatste Roparun-nieuws. Op vrijdagavond trapt Roparunradio af met een liveshow vanaf het Franse startterrein, gevolgd door de Roparun50: de 50 leukste en mooiste liedjes samengesteld door Roparun-teams. Op maandag verplaatst Roparunradio de gehele studio naar de finishlijn op de Coolsingel

Roparunradio is te beluisteren via Roparun.nl, Roparunradio.nl, in heel Nederland via DAB+, tal van lokale omroepen en op 20 mei via Radio Rijnmond vanaf 13:00 tot 19:00 uur.

RoparunTV
Ook RoparunTV is er het gehele weekend live bij. Op zaterdag komt RoparunTV live vanaf het startterrein in Frankrijk. De live-uitzending start om 10:30 uur.

Gedurende het weekend maakt RoparunTV diverse reportages over hoogtepunten op de route en tijdens de doorkomsten. Op maandag 20 mei pakt RoparunTV groots uit, tijdens een grote liveshow op de finish in Rotterdam.

RoparunTV is te zien via Roparun.nl, lokale omroepen en op maandag vanaf 11:00 uur op TV Rijnmond.

Roparun Foto

De fotografen van Roparun zijn het gehele weekend op pad om de deelnemers, vrijwilligers en doorkomsten in beeld vast te leggen. Dit levert ieder jaar prachtige beelden op. De foto’s zijn te zien in ons liveblog op Roparun.nl. Gedurende het weekend kunnen de teams en thuisblijvers alle beelden eveneens terugvinden op fotos.roparun.nl.