VOLG ONS tijdens de Roparun 2023

Van 27 tot en met 29 mei vindt de 32e editie van de Roparun plaats. Onze achterban, familieleden, vrienden en kennissen hoeven dit weekend gelukkig niets te missen, want het evenement is dag en nacht live te volgen via de radio, op televisie, online en de social media-kanalen. Team 172 volgt de ROUTE ZUID.

TV

Op zaterdag 27 mei verslaat de Roparun live de eerste start vanaf Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. De verslaggevers laten zien wat er op het startterrein gebeurt, teams schuiven aan in de studio en uitgebreid komen de starts van heel veel teams in beeld. Vanaf 10:30 uur tot 13:00 uur kun je live met de start meekijken.

Op maandag 29 mei verslaat de Roparun live het eerste tot en met het laatste team dat op de Coolsingel finisht. De verslaggevers zijn op de route om verslag te doen van de laatste kilometers, de teams te interviewen en in de studio ontvangen zij speciale gasten. Vanaf 11:00 uur is de Roparun er live bij vanaf de Coolsingel in Rotterdam tot het laatste team dat de finish passeert.

De live-uitzendingen bekijk je onder andere via de website van de Roparun, via diverse lokale omroepen, via Rijnmond (maandag 29 mei van 14:00 uur tot 17:00 uur) en natuurlijk via het YouTube-kanaal van Roparun. Abonneer je op dit kanaal en krijg vanzelf een melding wanneer zij live gaan.

De andere video’s over de doorkomsten en interviews met teams bekijk je via de social media kanalen van de Roparun, zoals Facebook en Instagram.

RADIO

Roparunradio start op vrijdag 26 mei vanaf 18:00 uur en gaat dag en nacht door tot maandag 29 mei, 20:00 uur. Tijdens het evenement zijn veel verslaggevers op de route om het evenement van start tot finish te verslaan. In de studio ontvangen zij verschillende gasten die praten over de goede doelen die Stichting Roparun ondersteunt. Ook is het bekende item ‘de Rode Draad’ weer terug, waarin we verschillende telefoons op de route uitdelen die we op ieder willekeurig moment kunnen bellen. Als een telefoon is gebeld, geeft het team deze door aan een ander team. Wie krijgen we aan de lijn?

Op maandag zendt Roparunradio de hele dag uit vanaf de Coolsingel in Rotterdam en uiteraard hoor je, naast alle live updates, de allermooiste classics & hits.

Roparunradio beluister je onder meer via de website van Roparun, landelijk via DAB+, Rijnmond en diverse lokale omroepen. Een overzicht van alle kanalen en uitzending gemist vind je via de pagina van Roparunradio.

LIVEBLOG

Vanaf donderdag 25 mei vind je op de homepage van www.roparun.nl een uitgebreid liveblog, waarin de Roparun alle updates vanaf de route het gehele weekend voor je op een rijtje zetten.

Kortom: Mis niks en kijk op www.roparun.nl voor meer informatie.