Blog #5_2019: Sportdag bij Wellness Club Rotterdam door ondersteuner Cynthia So

Op zaterdag 20 april jl. was het dan zover! Na maanden van voorbereiding werd samen met de Wellness Club Rotterdam, een fitness club in Rotterdam-Ommoord, een leden dag georganiseerd, bestemd voor leden en introducees om kennis te maken met de club. Die dag werden extra clinics gehouden, waarbij diverse trainers belangeloos boxtraining, crossfit training, yogales, spinning training, kettle belt training en een lezing over krachtraining gaven. Er was een loterij georganiseerd, waarbij mooie prijzen te winnen waren, o.a. een fotoshoot, een drumles, een schilderles, waardebonnen en fraaie wellness pakketten, waarbij de opbrengst geheel naar ons Roparun Team 172 ging. Daarnaast was mede op verzoek van de Club, een donorwervingsteam van Sanquin aanwezig, onder leiding van Ingrid van Benschop (tevens teamlid van het Roparunteam). Want ja, wie wil nou geen jonge gezonde en sportieve donoren erbij? Ook was Pelle in levende lijve aanwezig en had hij zijn eerste bokstraining, zie Video Pelle in actie! Daarnaast was er een fotograaf aanwezig, Marcel van Marcel 0403 Photography. Hij heeft deze dag voor ons op de gevoelige plaat vastgelegd.

 

Het team werd vertegenwoordigd door Christa Vrasdonk, Debby Krom, Esther van Laarhoven, Ingrid van Benschop, Ine Rooijakkers, Jacqueline Prins,  Leo van de Watering, Karin Steenbergen en Marga van Hulst en zij deden mee met de clinics. Joke van Marion, oud-deelneemster van onze eerste Roparun, was gevraagd om aanwezig te zijn voor de donorwerving vanuit haar expertise als donorarts. Vanuit de Roparun organisatie was er zelfs een ambassadeur aanwezig, Co Vink, die de moeite had genomen om vanuit Ede af te reizen op deze zonovergoten dag voor Pasen. Daarnaast kwam Judith Somers, bestuurslid Roparun en Sanquin collega ook een kijkje nemen. Er heerste een gezellige, ontspannen sfeer en ondanks dat door het prachtige weer er minder mensen kwamen sporten dan gehoopt, was het een zeer geslaagde dag. We hebben een leuk bedrag verdiend voor de Roparun en de dag was zowel voor ons als voor de sportschool voor herhaling vatbaar. Het draaiboek ligt in ieder geval klaar voor hergebruik!

Tenslotte wil ik Wellness Club Rotterdam hartelijk danken voor het organiseren van deze mooie dag en alle aanwezige teamleden voor hun hulp om de dag te laten slagen!

 

Cynthia So, namens de sponsorcommissie van Roparun Team 172 Sanquin