Blog #6_2022: Oefendag voor de Roparun van 2022 door navigator Christa Homburg

Na een jaar uitstel en een halve LaLa-run in oktober 2021 is er dit jaar met Pinksteren weer een volledige RoPaRun. Niet vanuit het buitenland, maar binnen de eigen landsgrenzen, want wie wist wat Corona zou gaan doen?


Zaterdag 26 maart jl. hadden we geprikt om te gaan oefenen: teambuilding met een aantal nieuwe leden, maar ook een aantal mensen die eerder hebben geproefd aan dit bijzondere evenement. We hadden geen betere dag kunnen kiezen: prachtig weer om door een in bloei komende Betuwe te lopen/fietsen/rijden.


Ondanks onze geringe ervaring hebben Miranda en Christa H de organisatie van deze dag op zich genomen. Route uitzoeken, zorgen dat de Osmand app werkt, hapje en drankje onderweg, alle benodigdheden verzamelen. En op de dag zelf improviseren want een van de teamleden heeft een positieve thuistest.

Vroeg weg, laat thuis, maar het was een topdag. Mooi weer, goeie verzorging onderweg, als we de soepstop bij de Toekan buiten beschouwing laten.  Het is weer een leuk team, we maken er met elkaar een super evenement van.

Foto’s van deze dag zijn hier terug te kijken:

https://mswpfotografie.pixieset.com/roparunoefendag26-03-2022/