Succesvolle oefendag op 13 april

door Marga, navigator team 172

“De tweede oefendag van zaterdag 13 april was voor ons weer echt heerlijk. Dit zijn de dagen dat nieuwe en oud gedienden een stuk van de route verkennen en het gewone lopen + RUN-BIKE-RUN uitproberen. Er mochten foutjes worden gemaakt om te leren.

Het weer was super even als de sfeer in de busjes. Een uur eerder dan gepland sloten we als compleet team de dag af met een hapje en drankje. Het was een super leuke dag en weer meerdere vragen beantwoord van omstanders over waarom we dit toch allemaal doen: Om betekenis aan de dagen toe te kunnen voegen, waar geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd. De Roparun met hart voor de palliatieve zorg.”😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *