Opbrengst Roparun 2023

Roparun Team 172 Sanquin heeft zich het Pinksterweekend behoorlijk in het zweet gewerkt. Na een gezellige avond met BBQ in Nijverdal was iedereen in de stemming om een topprestatie neer te zetten. En het was weer een mooie run met mooi weer en zeker weer uitdagingen. Maar we hebben het gered en kwamen 30 mei even voor 16.00 uur over de finish.

Voor de deelnemers is dit een onvergetelijk avontuur, maar waar we het voor doen is natuurlijk het goede doel: geld inzamelen voor projecten die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, verlichten. Naast de inspanningen dit weekend zijn de 25 teamleden de afgelopen maanden druk bezig geweest met lootjes verkopen, kerst/paasmarkt, statiegeldacties en nog veel meer. Met elkaar is €18.000 ingezameld!!

Dank aan een ieder die hieraan heeft meegeholpen. Zonder de steun van onze sponsors, donors en collega’s geen Roparun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *