Daniëlle Douma

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is je functie binnen Sanquin?

Bloeddonor!

 

Een klein woordje over jezelf.

Ik ben Daniëlle Douma inmiddels al 2 jaar gediplomeerd NGS sportmasseur. Ik volg de studie Ergotherapie aan de HVA en daarnaast ben ik werkzaam in mijn eigen sportmassagepraktijk “BE FIT Sportmassage Daniëlle Douma”.

 

Wat is de reden dat jij meedoet aan de Roparun?

Al een tijdje ben ik bloeddonor bij Sanquin en toen ik vorig jaar de advertentie sportmasseur op facebook tegen kwam besloot ik direct te schrijven. Een enorm groot evenement waarbij er als team een sportieve prestatie geleverd wordt en waarmee we ook nog eens een hoop geld inzamelen voor het goede doel. Vorig jaar ben ik voor het eerst mee geweest met Team 172 en ondanks dat ik een buitenstaander ben heb ik een enorm leuk en intensief weekend gehad. Met als klap op de vuurpijl, mijn grootste verdienste als sportmasseur, dat alle lopers en fietsers de run succesvol hebben afgelegd. Hiervoor heb ik nog steeds grote bewondering. Want wat een enorme afstand hebben zij afgelegd.

Toen mij gevraagd werd of ik dit jaar weer mee wilde gaan als sportmasseur heb ik geen moment getwijfeld en direct ja gezegd. Ik kijk er dan ook weer erg naar uit om alle lopers en fietsers te masseren en op de been te houden!! 🙂

 

Wat doe je binnen Team 172?

Zoals er op de foto te zien is, ben ik sportmasseur.

 

Ben je hiervoor veel in training?
Ik ben niet zoveel in training als de lopers en fietsers. Wel masseer ik al 3 jaar op rij bij de Nijmeegse vierdaagse, de Dam tot Dam & heb ik onlangs een cursus elastisch tapen gevolgd om mijn kennis te verbreden.

 

Nog een leuke oproep om geld te doneren voor het goede doel.

Het motto van de ROPARUN “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen
meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” beschrijft eigenlijk precies waar we
het voor doen. Met het geld dat we ophalen kunnen er een hoop materialen aangeschaft worden om de laatste levensdagen zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen uiteindelijk willen we dat toch allemaal?

 

Wil je doneren? Klik dan hier.