Çarcia Stegen


Sinds april 2020 ben ik werkzaam als donorarts bij de bloedbank. Hiervoor ben ik voornamelijk in het mooie ‘s-Hertogenbosch te vinden. 
 
​Samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in Den Dungen. Al sinds mijn 8e ren ik rondjes op een atletiekbaan, in het bos of op de weg. Van de Roparun had ik al vaker gehoord.  Wat is er nou mooier dan al die kilometers niet alleen voor mijzelf te rennen maar ook voor het goede doel!? Ik houd van de uitdaging en ben erg blij om als loper lid te zijn van het gezellige team van Sanquin. 

De afgelopen tijd was ik meer op de fiets en in een boulderhal te vinden. Maar met nog een half jaartje te gaan heb ik 2 paar nieuwe hardloopschoenen gekocht en deze trek ik inmiddels alweer 3x per week aan. Naarmate de Roparun nadert zal ik vooral het aantal kilometers uitbreiden en misschien eens op wat minder conventionele tijdstippen gaan rennen. 


​Zoals vele anderen probeer ik het meeste uit mijn leven te halen. Help ons om dit ook mogelijk te maken voor mensen in hun laatste levensfase en doneer wat je wilt. Alle beetjes helpen!

Wil je doneren? Klik dan hier.