Edward Sprokholt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Edward Sprokholt en ben sinds 1995 werkzaam bij Sanquin, sinds 2016 heb ik de functie Transport Planner. Onze afdeling draagt zorg voor alle transporten binnen Sanquin. Ik ben getrouwd met Therese en samen hebben we een 17 jarige dochter Isabel. Met regelmaat ben ik te vinden op de mountainbike of racefiets in de Hollandse Biesbosch en sinds een jaar ook bezig met hardlopen.

 

Waarom de Roparun? Al jaren zie ik in Rotterdam met Pinksteren de sporters aankomen na 3 bizarre dagen en heb altijd gezegd hier wil ik nog eens aan meedoen. De Roparun heeft als goed doel staan geld inzamelen voor mensen met kanker en helaas heb ik in mijn familie kring teveel hiermee te maken gehad, dus toen Annemieke Habraeken mij in september 2016 vroeg of ik mee wilde gaan als chauffeur heb ik geen moment getwijfeld. In 2018 ben ik wederom één van de 8 lopers!

 

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Dit is het motto van de Roparun, jullie steun geeft ons energie om het avontuur voor het leven te volbrengen, dus steun de Roparun en doneer!!

 

Wil je doneren? Klik dan hier.