We zijn gefinisht!!

Op maandagmiddag 29 mei om 15:59:50 uur zijn we gefinisht. Yes, we did it again!!

Het bijzondere aan de Roparun is dat er twee finishes zijn, nl. een tijdfinish en een ceremoniële finish. De tijdfinish is de finish van de lopers en de fietsers op het Wilhelminaplein (net voor de Erasmusbrug) en is de Roparun klaar. Daarna komt nog de ceremoniële finish met het hele team. Je gaat dan met het complete team over de finish op de Coolsingel. Iedereen binnen het team is belangrijk. De een kan niet zonder de ander, vandaar ook deze finish met z’n allen. Dat maakt de Roparun ook zo bijzonder. ❤️

Binnenkort kunnen jullie op deze website het verslag en alle foto’s van onze avonturen terugvinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *