Morgen feestelijke oplevering 2 koppelbedden gesponsord door Team 172

Dankzij een schenking van de Roparun en Roparun TEAM 172 Sanquin beschikt het UMCG vanaf juni 2020 over twee koppelbedden met accessoires. Een fijne oplossing voor patiënten en naasten die grote behoefte hebben aan nabijheid, door bijvoorbeeld ernstige ziekte, langdurige opname of verwardheid.

 

Tijdens een feestelijke bijeenkomstworden de koppelbedden morgen (30.06.2020) in ontvangst genomen.

 

Vanwege de coronamaatregelen kan niet iedereen fysiek aanwezig zijn. Wil je deze feestelijke gebeurtenis wel meemaken? Dat kan! Kijk vanaf 15.00 uur live mee via stories op UMCG (Facebook stories) of via het Instagram-account van @umcgroningen.

 

Datum: dinsdag 30 juni 2020
Tijd: 15.00 – 16.00 uur

 

(klik op de foto voor een groter formaat)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *