Kom in beweging en doe mee aan onze VIRTUELE ROPARUN!

Steun in deze coronatijd Roparun Team 172 Sanquin en doe mee aan onze VIRTUELE ROPARUN!

 

 

 

 

 

Nu onze Roparun dit jaar vanwege de coronacrisis niet door kan gaan hebben wij een speciale virtuele Roparun opgezet. Leg minimaal 5 kilometer af op een van de volgende manieren: hardlopen, fietsen, wandelen, zwemmen, steppen, skeeleren enz. Iedereen kan meedoen! I.v.m corona is het de bedoeling dat je alleen of met je naaste gezinsleden loopt/fietst/etc en dus NIET IN GROEPSVERBAND.

 

Jouw deelname is bevestigd na betaling van 15 euro inschrijfgeld. Wanneer je het bewijs van jouw activiteit middels een foto/bericht op de Facebookpagina van Roparun Team 172 Sanquin hebt gedeeld krijg je een mooie medaille opgestuurd (uiterlijk binnen 8 weken na afloop van het evenement). Heb je geen Facebook stuur dan het bewijs van je activiteit naar roparun@sanquin.nl. Het inschrijfgeld minus de door ons gemaakte kosten nemen we mee naar de Roparun 2021.

 

Het evenement loopt vanaf heden t/m 15 juni 2020.

 

Kom in beweging en doe ook mee!

 

INSCHRIJVEN?
–> https://forms.gle/utrK85mG5qwa53N88

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *