Vandaag al een ommetje gemaakt? Doe mee met TeamSanquin!

 

 

 

 

 

Beste Sanquiners en volgers van Roparun Team 172 Sanquin, om mijn conditie te verbeteren ben ik begin dit jaar begonnen met iedere dag een wandeling te maken van tenminste 20 minuten. De Ommetje-app helpt me daarbij. Deze app motiveert en stimuleert me.

 

Wat is de Ommetje-app? De Ommetje-app registreert al je wandelingen en deelt punten uit. Daarnaast deelt de Ommetje-app bij bepaalde prestaties ook digitale medailles uit, hoe leuk is dat? De app motiveert en stimuleert je om dagelijks te gaan wandelen. De app is samen met neuropsycholoog Erik Schredder (bekend van De Wereld Draait Door) ontwikkeld.

 

Het leukste is om dit in teamverband te doen. Ik heb daarom een speciale groep in de Ommetje-app aangemaakt voor Sanquiners en haar volgers. Het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk mensen mee gaan doen.

 

Voor de goede orde. Je loopt dus niet fysiek met elkaar maar je komt elkaar alleen tegen in de app (en misschien een keertje onderweg). Dus geheel coronaproof!

 

Doe je mee? Download dan de Ommetje app via de AppStore/Playstore en gebruik de code RTELF en sluit je aan bij: TeamSanquin.

 

Zie ik je daar? ??

 

Sportieve groet,

Karin Steenbergen, Teamcaptain Roparun Team 172 Sanquin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *