Mark van der Vlugt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is je functie binnen Sanquin?

Ik ben werkzaam bij Sanquin Plasma Products als Senior Procesoperator op de afdeling Formuleren. Formuleren maakt medicijnen uit plasma. Ik heb op de afdeling voornamelijk een administratieve functie.

 

Een klein woordje over jezelf.

Ik ben getrouwd met Lillian en wij hebben een prachtige dochter Kailin. Met mijn gezin ga ik zo vaak als mogelijk nachtjes, dagjes, weekjes weg. Verder loop ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk hard en stap ik met mooi weer ook zo nu en dan op de racefiets.

 

Wat is de reden dat jij meedoet aan de Roparun?  

Omdat de Roparun al jaren op mijn hardloop bucketlist stond. Tevens steun ik altijd een goed doel dat met kanker te maken heeft. Kika & KWF zijn organisaties die ik maandelijks steun. En het lopen op deze manier, in teamverband en samenwerken met elkaar, is gewoon heel leuk!

 

Wat doe je binnen Team 172?

Ik ben een loper, maar zal mij tijdens de run uiteraard inzetten waar dat nodig is.

 

Ben je hiervoor veel in training?

Ik heb in 2018 meegedaan aan de Roparun vanaf Hamburg en heb in november de marathon van New York gelopen, mijn eerste marathon ooit! Verder ben ik (als het mee zit) minimaal twee keer per week buiten te vinden. De roparun is een estafette, een loopervaring die totaal anders is dan “gewoon” rennen. Korte stukjes met pauze ertussen en uren achter elkaar. 2019 gaat mijn tweede Roparun worden, dus ik weet wat ik kan verwachten. Zwaar, maar onvergetelijk. En dit jaar vanaf Parijs, dat is toch wel extra leuk.

 

Nog een leuke oproep om geld te doneren voor het goede doel?

  1. Kom langs op de locaties waar we staan te collecteren! Op de site staat waar dat kan.

2. Stuur een sms’je van €3,- per sms: ROPARUN(spatie)172 naar 4333 (Meerdere keren een sms sturen is uiteraard mogelijk!). Zie ook onder berichten op de homepage van deze website.

3. Doneren via de donatiemodule op de  website van de Roparun? Klik dan hier.