TOT ZIENS!

Over 95 dagen staat Team 172 Sanquin voor de 6e keer aan de start van de Roparun. Helaas dit jaar zonder mij als teamcaptain. Sinds de oprichting in 2017 ben ik teamcaptain. Echter vorig jaar heb ik met pijn in mijn hart besloten om ermee te stoppen.

Gelukkig heb ik drie opvolgers gevonden, nl. Christa Homburg, Christa Vrasdonk en Edward Sprokholt. Met z’n drieën zullen zij mijn taak overnemen. Ik ben ze daar erg dankbaar voor want daardoor kan het team blijven bestaan. 💪🏻

Op de achtergrond zal ik beschikbaar blijven voor het team. Daarnaast blijf ik ook deze website, de Facebookpagina, en intranet bijhouden.

Langs deze weg wil ik jullie allemaal bedanken voor de steun – in welke vorm dan ook – van de afgelopen jaren. Dankzij jullie hebben we sinds 2017 met elkaar ruim 120.000 euro voor de Roparun mogen ophalen. Hoe gaaf is dat?! En het team gaat daar gewoon mee door… Zo staat er op 4 en 5 april bijvoorbeeld alweer een gezellige Paasmarkt gepland! 🐣

Als laatste wil ik het team heel veel succes wensen en bovenal een geweldig mooie run met Pinksteren. Zet ‘m op en vergeet vooral niet te genieten. Jullie zijn toppers en ik ga jullie missen!! Team 172 Sanquin zit voor altijd in mijn ❤️.

Liefs van Karin Steenbergen, een trotse teamcaptain van Roparun Team 172 Sanquin

Roparun 2022 – druk met de laatste zaken ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *