De Roparun is van iedereen!

De Roparun is van iedereen. Zo blijkt maar weer uit een superlief bericht dat wij ontvingen van onze collega Peter Caspers (Facilitair Bedrijf – Sanquin). Peter gaat na 9 jaar werkzaam te zijn geweest bij Sanquin per 1 juni a.s. met vervroegd pensioen. Hij maakt hiermee binnen de reorganisatie van Facilitair Beheer ruimte voor een jongere collega, die daardoor zijn werkzaamheden kan voortzetten. En hoewel hij nooit direct betrokken is geweest bij het Roparunteam van Sanquin, draagt hij ons wel een heel warm hart toe en heeft hij besloten een prachtige donatie te doen. Hij doneert 1 eurocent voor alle fietskilometers die hij de afgelopen 9 jaar heeft afgelegd tussen zijn woonplaats Haarlem en Sanquin Amsterdam. En met 30.000 afgelegde kilometers is dat dus een prachtig bedrag!

 

Dank je wel Peter voor dit ontzettend mooie en lieve gebaar. En hoewel de Roparun in 2020 helaas niet door kan gaan, gaan wij gaan ervoor zorgen dat jouw bijdrage in 2021 heel goed terecht komt. Wij wensen je alle goeds en veel plezier als pensionado.

 

Roparun team 172 Sanquin: Annelies, Björn, Christa H, Christa V, Daniëlle, Edward, Hans, Ingrid, Ine, Jean-Louis, Joke K, Joke v M, Junior, Karin, Leendert, Leo, Marga, Marie-Fleur, Marion, Miranda, Monique, Nathalie, Rosa, Wilma en Wouter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *