Afgelast: ROPARUN 2020

Gisteren hebben we het bericht van de Stichting Roparun ontvangen dat ook de Roparun van 2020 wordt afgelast. De Roparun is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van zieke mensen (palliatieve zorg).  De stichting heeft de verplichting om veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit te geven. Niet alleen een verplichting naar de zieke mensen, maar naar de hele samenleving.

 

 

 

Wij staan volledig achter deze beslissing, maar het doet natuurlijk wel pijn. Maar we zetten onze schouders eronder en gaan op naar de Roparun van 2021!

 

De Roparun loterij gaat wel gewoon door, dus gooi gekochte lootjes nog niet weg. Op 13 juni worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

 

Langs deze weg bedankt voor al jullie support en tot volgend jaar!

Annelies, Björn, Christa H, Christa V, Daniëlle, Edward, Hans, Ingrid, Ine, Jean-Louis, Joke K, Joke vM, Junior, Karin, Leendert, Leo, Marga, Marie-Fleur, Marion, Miranda, Monique, Nathalie, Rosa, Wilma, Wouter – Roparun Team 172 Sanquin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *