Binnenkort Kerstmarkt bij Sanquin in Amsterdam!

Op dinsdag 17 en woensdag 18 december staan teamleden van het Roparunteam van Sanquin weer met een kerstkraam in Galerie Jogchem in Amsterdam. Wegens het succes van vorig jaar hebben we extra ingeslagen!!

 

Wat zal er zoal worden verkocht voor het goede doel? Speciaal geselecteerde wijnen van de topslijter Peter London, kerststukjes, de enige echte Oma’s Jam (aardbei/vanille en kersen), heerlijke producten van de warme bakker (Kerststollen, Kersttulbandjes, Kerststaven), lootjes, kaarsen, kerstchocolaatjes, stroopwafels, appels en peren rechtstreeks van de boer, hoeksche chips enzzzzz. Daarnaast zullen we ook heel veel mooie en originele kerstdecoratie artikelen verkopen!

 

Betalen kan cash maar we hebben ook een pin.

Wees er snel bij want OP = OP.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *