1e oefendag op 23 november voor Roparun 2020 was een groot succes!

 

 

 

 

 

 

 

De 1e oefendag op zaterdag 23 november jl. met maar liefst 11 nieuwe teamleden was een succes. We hebben een deel van de route geoefend, nl. van Tiel naar Barendrecht. Om half twee ’s middags zijn twee teams een kwartier na elkaar vertrokken. In het begin was het nog een beetje onwennig maar al snel wist iedereen wat er van hem/haar werd verwacht. Na ongeveer 43 kilometer was er door de ondersteuners een rustpuntje in een dorpshuis geregeld met verse groentesoep en broodjes knakworst. Na nog een kilometer of 18 te gaan zijn we gestopt. Het was inmiddels al halverwege de avond. In Restaurant PaPi in Barendrecht hebben we onder het genot van pasta’s en pizza’s (en een biertje en een wijntje) de dag met elkaar afgesloten. Onze 2e en tevens laatste oefendag staat gepland voor zaterdag 28 maart 2020.

 

Door onze teamfotografen Marcel Stadhouders en Peter Dane zijn foto’s gemaakt. Deze zijn HIER te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *