Team 172 Sanquin haalt 27.689 euro op voor de Roparun!

Team 172 Sanquin haalt 27.689 euro op voor de Roparun!!

 

Allereerst bedanken wij onze hoofdsponsor Sanquin. Verder bedanken wij de volgende sponsors: Alega, Kramer Bouw, GenDx, Sanbio, Immucor, Slokker Bouw, Witte Kruis Transplant, AMCS, Breed in Vorm, Van der Toolen & Van Oorschot, AA Lease en Friet voor je deur.

 

Daarnaast bedanken wij: Marcel0403 Photography, Keurslagerij Van Tol, Flextrack GPS, Het Chocoladehuis, ICS, Gonnie Beers Fotografie, Tims Toms Percussion, Kies Kleur Schilderlessen, Wellness Club Rotterdam, Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw, B&B Houseboat Between the Amsterdam Windmills, Intratuin, COOP, Plus, Jumbo, Agrimarkt, Albert Heijn.

 

Verder bedanken wij iedereen die ons op welke manier dan ook heeft gesteund! TOP!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *