SPONSORS BEDANKT!

Roparun Team 172 Sanquin bedankt haar sponsors! Zonder jullie steun zijn wij niets. Dank! Dank! Dank!

 

Allereerst bedanken wij onze hoofdsponsor Sanquin. Verder bedanken wij de volgende sponsors: Alega, Kramer Bouw, GenDx, Sanbio, Immucor, Slokker Bouw, Witte Kruis Transplant, AMCS, Breed in Vorm, Van der Toolen & Van Oorschot, AA Lease en Friet voor je deur.

 

Daarnaast bedanken wij: Marcel0403 Photography, Keurslagerij Van Tol, Flextrack GPS, Het Chocoladehuis, ICS, Gonnie Beers Fotografie, Tims Toms Percussion, Kies Kleur Schilderlessen, Wellness Club Rotterdam, Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw, B&B Houseboat Between the Amsterdam Windmills, Intratuin, COOP, Plus, Jumbo, Agrimarkt, Albert Heijn.

 

Verder bedanken wij iedereen die ons op welke manier dan ook hebben gesteund, financieel of op een andere manier.

 

Tijdens het Roparun slotfeest van 28 juni a.s. zullen we bekend maken wat Roparun Team 172 Sanquin dit jaar heeft opgehaald voor de Roparun. Ook zal dan de eindopbrengst van de Roparun in zijn totaliteit bekend worden gemaakt.

 

Onze bedankbanner is zo groot dat we er maar een filmpje van hebben gemaakt. 🙂

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *