Team 172 is vertrokken….. Op weg naar Parijs!

Bericht van Sanquin, bron intranet d.d. 07.06.2019:

Onder grote belangstelling is team 172, bestaande uit Sanquin-collega’s en één donor, vanmorgen ertrokken voor hun derde deelname aan de Roparun. Dit weekend lopen de deelnemers voor het eerst van Parijs naar Rotterdam. Dit doen ze om geld op te halen voor projecten die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, te veraangenamen.

Na een kopje koffie en een broodje werden de deelnemers, aanwezige collega’s en Pelle goed opgewarmd. Dit deed de physical en mental coach Van Slenteren, die helaas zelf niet mee kon met de Roparun. Directeur van de Bloedbank Daphne Thijssen vertelde in haar speech wat er met de opbrengsten in de praktijk gedaan wordt. Daarna volgde het jaarlijks terugkerende uitzwaai-moment.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *