Kom je ons uitzwaaien op vrijdag 7 juni?

Bericht van Sanquin!

De Roparunners vertrekken vrijdag 7 juni, zwaai ze uit

Op vrijdag 7 juni mei tussen 8.15 uur en 9.15 uur vertrekken de deelnemers vanaf locatie Plesmanlaan (Amsterdam) naar het startpunt van de Roparun in Parijs. Iedereen van harte welkom om ze uit te zwaaien, natuurlijk met koffie en een broodje. En er gaan geruchten dat hun coach handtekeningen uit zal delen. Ben je er ook bij? Stuur dan even een e-mail naar Merlijn van Hasselt, dat helpt met de planning. 

De Roparun

De Roparun is een estafetteloop tijdens het Pinksterweekend van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om zo veel mogelijk geld op te halen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is al jaren: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Op zaterdag 8 juni starten de Sanquinhelden met de estafetteloop te Parijs. Op maandag 10 juni om 15.22 uur bij de Markthal halen ze de finish. Daar ben je natuurlijk ook van harte welkom, het is in Rotterdam (Binnenrotte, bij de Markthal).

Alle steun is welkom

Kom je de Roparunners 7 juni een hart onder de riem steken? Fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *